Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ




Και φτανουμε στο κυριοτερο που μας απασχολει στην επεξηγηση των συμβολων που δημιουργουνται απο τον καφε και το κατακαθι του...θα τα αναφερω ολα επιγραμματικα και μετα ενα προς ενα αναλυτικα....

Αλφαβηταριο...Αν στο καφε σας δειτε τα αρχικα γραμματα του αλφαβητου α.β.γ.δ σε σειρα αυτο σημαινει οτι εχετε βαλει σταθερους σκοπους στο νου σας και και πρεπει να τους πραγματοποιησετε εναν εναν κατα σειρα και συνεχομενα οπως τα εχετε στο νου σας! αν δε το τηρησετε δε θα πραγματοποιηθουν!
Αν τα δειτε μπερδεμενα και οχι συνεχομενα μπορειτε αυτα που εχετε στο νου να τα υλοποιειτε και χωρις σειρα και δε θα εμποδισει την επιτυχια των σχεδιων σας!
Ανθρωπος....πολυ σημαντικο συμβολο για την καφεμαντεια.συναντιεται με αρκετες παραλαγες,γιαυτο χρειαζεται προσοχη στη διαγνωση σας αναλογα με την θεση.
α) προσωπο ορθιο πρεπει να απομακρυνθειτε απο ενα προσωπο που ειναι κοντα σας διοτι εχει ασθενη χαρακτηρα και πιθανον να σας βλαψει εστω και χωρις την θεληση του.
β) κεφαλι χωρις χερια και ποδια καλο σημαδι,θα δημιουργησετε νεα σχεση με προσωπα που θα σας φανουν χρησιμα.
γ) κεφαλι αντεστραμενο καποιο σημαντικο προσωπο σας προστατευει και σας υπηρετει
δ) κεφαλι με χερια προς τα κατω  καποιος που εσεις πιστευετ οτι θα σας βοηθησει και το θεωρειτε σοβαρο,προσπαθει να σας βλαψει χωρις να το ξερετε.
ε) πολλα προσωπα διπλα στο αλλο  μι θεση που θελετε να κατακτησετε θα το πετυχετε σιγουρα.
Αεροπλανο.... Αν στο καφε σας δειτε να σχηματιζετε ενα αεροπλανο το σημαδι αυτο ειναι πολυ καλο! τα ονειρα σας θα γινουν πραγματικοτητα! ομω; αν το αεροπλανο ειναι κομματιασμενο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να συντριβουν τα ονειρα σας στο σημειο που πλησιαζουν την πραγματικοτητα.
αν το αεροπλανο δειχνει σα να πετα τοτε θα γινουν τα ονειρα σας συντομα πραγματικα! αν δειχνει οτι ειναι σταματημενο θα πει οτι τα ονειρα σας και οι προσδοκιες σας θα σταματησουν αποτομα απο καποιο δυσαρεστο γεγονος που δεν οφειλεται σε εσας αλλα σε καποιους τριτους!
ακομη μπορει να ειναι ενα ταξιδι και να εχει την εννοια ανοδου στην κοινωνια και στην επαγγελματικη προοδο αλλα αν εμφανιζεται μισο ειναι και κινδυνος.
Αυτοκινητο... σημαινει οτι θα δεχτειτε καποια επισκεψη απο ενα φιλο η θα κανετε ενα τοπικο κοντινο ταξιδι.
Αγγελος....σημαινει πολυ τυχη,πολυ αγαπη και οτι ειστε και προστατευμενοι απο τα κακα συμβαντα.
αν ειναι ανοιγμενα τα φτερα του σημαινει οτι θα γλυτωσετε και απο κατι που σας απασχολει.
Ακομη σημαινει οτι θα λαβετε και μια ευχαριστη ειδηση!
Αγκυρα.... σημαινει το τελος ενος ταξιδιου η και καποιο προβλημα που λυνεται αποτομα, αλλα μπορει να σημαινει και σταθεροτητα σιγουρια και τυχη αναλογα με τα γεγονοτα που σχετιζεται.
Αλυσιδα.... σημαινει αρραβωνα, σχεση, γαμο. αλλα μπορει να σημαινει και μπλεξιματα στους τομεις της δουλειας σας.να προσεξετε να μη χαθει ο ελεγχος γιατι ολα τα ζητηματα θα δυσκολεψουν και θα ζημιωσετε διπλα.
Αυγο....σημαινει νεες αρχες νεα σχεδια νεα ξεκινηματα κερδους γονιμοτητας και αποδοσης.οι αισθηματικες υποθεσεις θα εχουν αισιο τελος.

Αρπα.....σημαινει αρμονια,αγαπη και δημιουργικοτητα.
Αλογο.... σημαινει πολυ εργασια αν ειναι με κινηση σημαινει οτι φερνει καλα νεα αν φαινεται μονο και κεφαλι ενα καινουριος ερωτας ερχεται.Γενικα σημαινει κατι καλο αν ειναι μονο το κεφαλι θα αποκτησετε πλουτη και δοξα!
Αν σχηματιστει πανω απο ενα τοτε θα φερει επιτυχια στα οικονομικα στα κοινωνικα αλλα κυριως και στα αισθηματικα., π.χ ενα γαμος η ενας καλος δεσμος. 
Αλετρι... σημαινει οτι παρολο τους κοπους το αποτελεσμα θα ειναι θετικο και οτι θα φτασετε με τιμια μεσα στο αποτελεσμα που θελετε!
Αραχνη....σημαινει κακες ειδησεις και πονηριας. ακομη σημαινει οτι καποιοι συγγενεις και φιλοι πλεκουν συνομισια πισω απο την πλατη σας και χρειαζεται μεγαλη προσοχη.
Αετος....σημαινει οτι θα εχετε τυχη και ευημερια σε οτι κανετε αυτο το διαστημα.
Αστερι.... ελπιδα,υγεια,ευτυχια.
Αντρας.... σημαινει οτι θα εχετε ενα επισκεπτη.
Αξινα....σημαινει θα αγωνιστειτε για κατι.
Αυτι.... σημαινει οτι θα ακουσετε κατι.
Αχλαδι.... σημαινει οτι θα ερθει ανοδος ειτε οικονομικη ειτε συναισθηματικη.
Αυγο.... σημαινει οτι θα παρετε αυξηση απο την εργασια σας η θα κανετε καποια επεκταση στο σπιτι σας η την εργασια σας.
Αγγουρι.... σημαινει οτι θα σας ερθουν δυσκολιες και στεναχωριες.το σχημα αυτο ειναι γνωστο σε ολους οτι συμβολιζει τις δυσκολιες της ζωης.
Αυλακι.... σημαινει παντα ταξιδι. οσο πιο μεγαλο και πλατυ ειναι το αυλακι τοσο πιο μεγαλο και το ταξιδι.
α) καθαρο το εσωτερικο του,πολυ καλο ταξιδι.
β) οχι καθαρο εσωτερικο,ταξιδι με εμποδια και δυσκολιες.
Και να μπορεσουμε να το ξεχωρισαουμε απο τον δρομο...το αυλακι ειναι πιο εντονη γραμμη.
Αγιος.... ο σχηματισμος αυτος δεν ειναι πολυ συχνος και πρεπει να ειστε βεβαιοι οτι το σχημα ειναι το σωστο. το χαρακτηριστικο φυσικα ειναι το φωτοστεφανο,αν λοιπον εμφανιστει κατι τετοιο τοτε σημανει οτι θα πανε τα παντα καλα για εσας και θα ειναι ευλογημενα.
Αγελαδα.... το σχημα της αγελαδας στο φλυτζανι αν καταφερει να σχηματιστει σημαινει ευχαριστηση και πλουτο! αν η αγελαδα ειναι μονη της στο φλυτζανι σημαινει οτι μονοι θα φερετε σε περας μια δυσκολη για σας περιπτωση! αν ειναι μιση τα σχεδια σας δεν θα ολοκληρωθουν μεχρι τελος και η υποθεση σας καπου θα ναυαγησει! και αν ειναι παραπανω απο μια αγελαδα τοτε θα συμβαλλουν πολλα ατομα διπλα σας για να βοηθησουν να τακτοποιηθει το ζητημα σας!
Αγκαθια.... ο σχηματισμος των αγκαθιων στο φλιτζανι σας σημαινει οτι θα περασετε δυσκολες ωρες. ομως θα ξεπεραστουν οι δυσκολιες και τα πραγματα θα φτιαξουν σιγουρα.
Αγκιστρι.... το σχημα του αγκιστριου στο φλιτζανι δεν ειναι καλο σημαδι. σημαινει οτι καποιος η καποιοι που δεν υποπτευοσαστε σας στηνουν παγιδες και σκευωριες. οσο περισσοτερα αγκιστρια φανερωθουν στον καφε σας τοσες και οι φασαριες και και οι δυσκολιες που θα σας δημιουργησουν οι αλλοι!
Αγχονη.... το σημαδι αυτο δεν ειναι καλο! ειναι καθαρο σημαδι μεγαλης θλιψης μπορει ακομη και θανατου. το χειροτερο ειναι οτι οσο και να προσπαθησετε να αποφυγετε το κακο δεν προκειται να γινει. υπαρχει ομως μια παρηγορια..αν το σκοινι της αγχονης δεν σχηματιζει κυκλο ειναι οτι θα ερθετε σε πολυ δυσκολη θεση αλλα στο τελος δεν θα εχετε παθει και μεγαλη ζημια!
Αφροι.. αν σχηματιστουν αφροι στο φλυτζανι σας πολλες φουσκαλες μαζι σημαινει οτι χρωστατε σε καποιον κατι!! Αν ειναι λιγοτερες τοτε σημαινει οτι προσπαθειτε ματαια για κατι που δε θα σας βγει ποτε!
Αμμουδια...αν σχηματιστει μια αμμουδια ειναι σημαδι ευτυχιας και ηρεμιας.
Βελανιδι....  οταν ειναι απο την μεση και πανω ειναι επιτυχια και χρηματα, οταν ειναι απο την μεση και κατω ειναι καλη υγεια.
Βελανιδια.... ευημερια,μακροζωια.
Βοδι... σημαινει φιλοξενια.
Βαγονι..  Αν σχηματιστει ενα βαγονι στο φλυτζανι σας ερχεται καποιο προσωπο απο μακρυα να σας συναντησει!! αν το βαγονι ειναι αναποδα τοτε καποια πραγματα που περιμενατε να γινουν δε θα γινουν!!
Βαρκα....σημαινει οτι θα σε επισκεφτει ενας φιλος, η θα εχεις και την προστασια του αλλα αν ειναι με συννεφο τοτε ερχονται δυσκολιες.
Βιβλιο....σημαινει οτι θα βρειτε τις απαντησεις απο τα ερωτηματα σας σε κατι γραπτο,η κατι θα αποκαλυφθει αν ειναι ανοιχτο ερχονται χαρουμενα νεα και αν ειναι κλειστο τοτε θα πρεπει να το εξερευνησετε περισσοτερο και βαθυτερα το θεμα.
Βουνο.... σημαινει πολλα εμποδια.
Βελονα....αναγνωριση και θαυμασμος.
Βαζο....σημαινει οτι ενας φιλος σας εχει αναγκη,χρειαζεται την βοηθεια σας.
Βαγονι....σημαινει σοβαρος δεσμος η οτι ερχεται αρραβωνας.
Βελος....σημαινει ειδησεις η επικοινωνια με καποιον.
Γατα....σημαινει εξαπατηση,ψεματα , η οτι ενας φιλος δεν ειναι πραγματικα φιλος αλλα σκυλος αλλα μπορει να ειναι οτι θα προκυψει και μια θυληκη παρεα και φιλια.
Γερακι....σημαινει ζηλια.
Γεφυρα.... σημαινει ισως ενα ταξιδι στο εξωτερικο η γνωριμια καινουριων φιλων.
Γουρουνι....σημαινει οτι σε αυτον που αναφερομαστε ειναι απληστος και ζηλιαρης.
Γραμματα....αν ειναι γραμματα αναφερομαστε παντα για φιλους η συγγενεις και θα γινουν καποιες αποκαλυψεις γιαυτους.
Γραμμες....αν ειναι ισιες σημαινουν προοδο αν δεν ειναι σημαινουν σκαμπανεβασματα και αβεβαιοτητα.
Γοργονα.... σημαινει οτι θα εχετε ενα πειρασμο.
Δαχτυληθρα....σημαινει οτι θα γινουν καποιες εσωτερικες αλλαγες μεσα στο σπιτι σας η θα συμβει καποια μετακομιση.
Δρακος.... σημαινει οτι θα συμβει μια ξαφνικη αλλαγη η θα δημιουργηθουν καποιες ανακατωσουρες η μπερδεματα η και οτι αρνειστε να δειτε τα πραγματα οπως εχουν.
Δαχτυλιδι.... σημαινει τι αλλο..γαμος η αρραβωνας.
Δεντρο.... σημαινει οτι θα δημιουργηθουν νεα πραγματα η θα γινουν καποια πραγματα στη ζωη σας που θα την βελτιωσουν η επιτυχια ενος στοχου.
Δακτυλιος....μπορει να σημαινει ενα τηλεφωνο η ενα τελειωμα μιας υποθεσης.αν ειναι απο την μεση και πανω σημαινει μεχρι και γαμο η προταση γαμου.αν ειναι απο την μεση και κατω σημαινει αρραβωνα ενω αν ειιναι και σπασμενος σημαινει διαλυση.
Ελαφι.... σημαιενι δυσκολιες στα οικονομικα η θα δημιουργηθουν προβληματα στη δουλεια.
Ελεφαντας...σημαινει δυναμη  καλοτυχια και σοφια αλλα και αναγκη για μια συμβουλη για ενα θεμα απο ατομο που γνωριζετε απο πολυ παλια.
Ερωτηματικο.... σημαινει οτι θα υπαρχουν αμφισβητησεις σε καποια θεματα.
Ζυγαρια.... σημαινει οτι ολα τα ζητηματα που σας απασχολουν τα ζυγιζετε καλα πριν αποφασισετε η μπορει να σημαινουν και νομικα ζητηματα.
Ζεβρα.... σημαινει οτι θα περασετε μια περιπετεια η ισως και ενα μεγαλο ταξιδι.
Ηλιος....σημαινει πολυ χαρα και οτι θα υπαρξει και μεγαλη επιτυχια.
Ηφαιστιο....σημαινει τα πληγωμενα αισθηματα και οργη.
Θηλεια.... σημαινει να μην ενεργειτε παρορμητικα.
Καμπανα....μπορει να σημαινει καποια απροσμενα νεα, αρμονια και δημιουργικοτητα
Κουπια.... σημαινει οτι θα ασχοληθειτε με κατι που εχει σχεση με αθληση.
Κερι....σημαινει οτι κατι θα φανερωθει κατι θα αποκαλυφθει.
Καρεκλα....σημαινει να ετοιμασετε την καρεκλα γιατι θα δεχτειτε επισκεψεις η θα ερθει χαλαρωση και ηρεμια απο ενα θεμα που σας απασχολουσε.
Κατσικα....σημαινει οτι εχετε καποιον κρυφο εχθρο και δημιουργει καταστασεις πισω απο την πλατη σας.
Κιθαρα.... σημαινει οτι θα μπει στην ζωη σας ενας νεος ερωτας η γνωριμια.
Κουνελι.... σημαινει οτι θα πρεπει να δειξετε γενναιοτητα και αποφασιστικοτητα.
Καπελο.....σημαινει οτι θα βελτιωθουν καποια πραγματα.η οτι και θα καταλαβετε η θα συνηδητοποιησετε καποια πραγματα.
κοπαδι ζωων/πουλιων.... σημαινει οτι θα εχετε συναντησεις με ατομα η δημοσιες συγκεντρωσεις.
Κλειδι.... σημαινει οτι κατι καινουριο και θετικο ανοιγεται μπροστα σας.
Καγκουρο....σημαινει πολυ αρμονια και αγαπη στο σπιτι.
Καρδια....κυριως σημαινει αγαπη, μπορει ναναι και ερωτας, και ευχαριστηση.
Κλεψυδρα....σημαινει οτι το χρονικο περιθωριο στενευει για μια αποφαση η για ενα θεμα που σας απασχολει και πρεπει να το κανετε γρηγορα.
Κυκλος....σημαινει οτι τα σχεδια θα ολοκληρωθουν, η οπως λεμε εκανε το κυκλο του και ολα καλα.
Κοσμηματα....σημαινει οτι θα ερθουν δωρα απο καπου.
Καρφι....σημαινει οτι σας εχουν αδικησει σε καποια υποθεση η θεμα η θα σας ερθει μια αδικια.
Κουκουβαγια....σημαινει οτι υπαρχει κουτσομπολιο.
Κορακι.....σημαινει δυσαρεστες ειδησεις και αν ξεκινατε κατι καινουριο θαναι δυσκολη αρχη.
Κλειδαρια....αν ειναι αμοιχτη σημαινει οτι θα ερθουν εμποδια,αν ειναι ανοιχτη σημαινει οτι θα μαθετε πραγματα,και αν υπαρχει και το κλειδι πραγμα πολυ σπανιο τοτε θα δημιουργηθουν νεα ωραια πραγματα στη ζωη σας.
Καταρακτης....σημαινει οτι θα ερθουν αφθονα χρηματα,η μεγαλη ευημερια στο σπιτι σας.
Καζανι.... σημαινει πλουτος αφθονια και ευτυχια.
Κερατα.... σημαινουν ταλαιπωριες.
Κορωνα.... σημαινει μεγαλη επιτυχια.
Κλοουν.... σημαινει κοινωνικη ζωη και διασκεδαση.
Καστρο.... σημαινει οτι θα ερθουν καποια απροσμενα κερδη
Κανατα.... σημαινει καλη υγεια.
Κυπελο.... σημαινει σμιξιμο επανασυνδεση.
Καλαθι.... σημαινει οτι θα λαβετε ενα δωρο απο καποιον.
Καμηλα.... σημαινει οτι θα κανετε ενα μακρινο ταξιδι αλλα ισως και προσωρινη αλλαγη τοπου κατοικιας.
Λαμπα....σημαινει οτι η αληθεια θα φανερωθει μπροστα σας.
Λιονταρι....σημαινει οτι εχετε διπλα σας δυνατους φιλους και θα σας υποστηριξουν αν χρειαστειτε κατι.
Λυκος....σημαινει οτι καποιοι σας ζηλευουν αλλα και τα αισθηματα τους ειναι αρνητικα προς τα εσας.
Λουλουδια.... σημαινουν αγαπη και οτι θα εχετε ευτυχια και χαρα.
Λουλουδια σε μπουκετο....  αν το μπουκετο αποτελειται απο τεσσερα και πανω θα πει οτι θα αντιμετωπισετε καποιες καταστασεις. για να μην εχετε μπελαδες να ειστε ψυχραιμοι και να μην παρετε κατακαρδα τις δυσκολιες.να το ριχνετε και λιγο στο καλαμπουρι και ετσι θα περασουν χωρις αγχος και γρηγορα.
Μηλο....σημαινει οτι θα μαθετε και θα πετυχετε πραγματα,καλη υγεια και τυχη.
Μωρο....εκτος απο γεννα και εγκυμοσυνη που θα ερθουν σε οικιο περιβαλλον σημαινει οτι και κατι καινουριο θα συμβει θα γινει.
Μυγα....σημαινει οτι μπερδεμα θα συμβει μεσα στο σπιτι.
Μποτα.... σημαινει οτι θα συμβει μια αλλαγη στην ζωη σας.
Μελισσα.... σημαινει οτι θα σας ευνοησει η τυχη σε καποιο θεμα.
Ματι....αν ειναι ανοιχτο σημαινει να ειστε σε ετοιμοτητα κατι θα συμβει, ενω κλειστο κατι γινετε μπροστα στα ματια σας και δεν παιρνετε χαμπαρι.
Μανιταρι.... σημαινει αλλαγη χωρου η ταξιδι αν ειναι στο χειλος,αν ειναι κοντα στον πατο σημαινει οτι θα εξελιχθουν καποια πραγματα και αν ειναι αναποδα σημαινει μπερδεματα, και συγχυση
Μισοφεγγαρο.... σημαινει οτι θα σας γινει μια προσφορα για κατι.
Μαχαιρι....σημαινει οτι εχετε καποιο κρυφο εχθρο και οτι μια καλη φιλια σας θα ερθει στα μαχαιρια.
Μασκα....σημαινει οτι υπαρχει κτι κρυφο που συμβανει πισω απο την πλατη σας.
Νομισμα....σημαινει οτι θα γινει αλλαγη της οικονομικης καταστασης.
Οπλο....σημαινει οτι υπαρχει οργη και θυμος για το ατομο που αναφερομαστε και οτι ερχονται καυγαδες και κινδυνος.
Ομπρελα....σημαινει οτι θα μαθετε καποιες σημαντικες πληροφοριες για καποια θεματα και αν ειναι κλειστη σας κρατανε κρυφα καποια πραγματα.
Οστρακο....σημαινει οτι θα ερθουν ευχαριστα νεα και ειδησεις.
Πορτα....αν ειναι ανοιχτη σημαινει οτι κατι καινουριο ερχεται στη ζωη σας, η μια ευκαιρισ και αν ειναι κλειστη σημαινει οτι κλεινουν παλια ζητηματα και σχεσεις.
Πουλια....  εννοουμε οτιδηποτε πουλι, σημαινει  την αρχη ενος ασημαντου ευχαριστου γεγονοτος και οτι θα μαθετε νεα και μπορει ναναι ευχαριστα η και δυσαρεστα ακομη και ενα ταξιδι.
Πιθηκος.... σημαινει οτι καποιος λεει αρνητικα λογια για εσας η εχετε ενα κρυφο εχθρο. 
Πεταλουδα....σημαινει οτι θα υπαρξει μια αλλαγη σε μερικα πραγματα, μια μεταβαση μια μεταμορφωση.
Περιδεραιο.... σημαινει οτι εχετε πολλους θαυμαστες και αν ειναι μισο σημαινει κινδυνος απωλειας του ερωτικου σας συντροφου.
Παπια...σημαινει οτι πολυ γρηγορα θα σας ερθει ενα χρηματικο ποσο απο εκει που δεν το περιμενατε.
Παγωνι.... σημαινει οτι θα εχετε ανοδο στα οικονομικα.
Προσωπο.... εξαρταται πως θα ειναι με τα υπολοιπα σχηματα τριγυρω θετικο η αρνητικο.
Πιρουνι....σημαινει οτι υπαρχουν ψευτικα λογια απο καποιον η σας γεμιζει με φουμαρα για να πετυχει αυτο που θελει.
Πεταλο....σημαινει οτι θα εχετε μεγαλη τυχη.
Παγοβουνο....σημαινει οτι ερχεται καποια αναταραχη.
Πορτοφολι....αν ειναι απο την μεση του φλυτζανιου και πανω σημαινει ου θα παρετε χρηματα, αν ειναι απο την μεση και κατω τοτε σημαινει οτι θα δωσετε χρηματα.
Παπαγαλος....σημαινει οτι μιλανε καποιοι για σας χωρις τα λογια τους να εχουν καποια σημασια και νοημα.
Πριονι....μποριε να σημαινει οτι θα γινουν καποια μπερδεματα αλλα μπορει να σημαινει οτι θα ερθετε σε αποσταση με καποιον.
Προβατο....σημαινει πολυ τυχη.
Παπουτσι....σημαινει οτι θα γινει μια γεννηση η οτι καποιος θα μεταμορφωθει.
Παυλες....σημαινουν μεγαλη ενεργητικοτητα η μπορει και καινουρια ξεκινηματα.
Πλοιο....σημαινει οτι θα κανετε ενα ταξιδι.
Πυλη....σημαινει καινουριες ευκαιριες.
Ποντικος....σημαινει κλεφτης.
Ρολοι....σημαινει οτι η υγεια σας θα ειναι καλη.
Σφαιρα....σημαινει ολκληρωση και οτι θα εχετε επιτυχιες.
Σταυρος....  εδω οι αποψεις  αντικρουονται.. απο την μια σημαινει  οτι εχετε προστασια αλλα υπαρχουν και αλλες αποψεις.
α) σκουρος σταυρος σημαινει οτι θα ερθει θανατος ενος κοντινου μας προσωπου.
β) σταυρος με αλυσιδα σημαινει θανατος προσωπου που ειμαστε ερωτευμενοι μαζι του.
γ) σταυρος με ενα προσωπο στο κατω μερος σημαινει οτι θα συμβει ενα ευτυχισμενο γεγονος κατι που επιθυμειτε παρα πολυ και θα γινει πραγματικοτητα.
δ) σταυρος με ενα προσωπο στο επανω μερος σημαινει οτι το ευχαριστο γεγονος θα συμβει σε ενα κοντινο σας προσωπο.
ε) πολλοι σταυροι μαζι σημαινουν θανατο ενος στενου συγγενη.
Σταυρος με κυκλο.... σημαινει οτι πρεπει να περιμενετε την καταλληλη ωρα για τη λυση ενος προβληματος που σας απασχολει.
Σημαια....σημαινει κατι που εχει σχεση με την εθνικη ταυτοτητα.
Σκυλος....σημαινει ενας φιλος, αφοσιωση η και κατι τυχερο και οτι εσεις θα σταματησετε να γκρινιαζετε με το παραμικρο.
Στιλετο....σημαινει οτι υπαρχει καποιος κινδυνος για τις ενεργειες που θα πρεξετε εσεις η τα προσωπα που ειναι κοντα σας.δηλαδη να προσεχετε.
Σφυρι....σημαινει οτι θα καταβαλετε μεγαλη προσπαθεια  για κατι που εχετε να πραγματοποιησετε η καποια δυσκολια και σκληρη δουλεια.
Σπιτι.... επειδη το σχημα τους ειναι πολυπλοκο χρειαζεται προσοχη. πρεπει να ειναι σχηματισμενη η στεγη η καποιο παραθυρο. σημαινει γαμο,ασφαλεια οικογενειακη σπιτικη ευτυχια και επιτυχια.
α)αν κοντα στο σπιτι υπαρχει και κυκλος  σημαινει οτι θα αποκτησετε οικογενεια.
β)αν υπαρχει το σημειο χ το σπιτι θα ειναι μεσα στην πολη.
γ)αν υπαρχουν λουλουδια το σπιτι θα εινα στην εξοχη.
δ)αν υπαρχει σταυρος για πολλα χρονια θα ειναι ολοι υγιεις και σωοι!
Σκαλα....σημαινει οτι θα γινει μια αλλαγη στη δουλεια σας προς το καλυτερο,μια προαγωγη μια αλλαγη θεσης μια καλυτερη δουλεια,οτιδηποτε.
Σπαθι....σημαινει οτι εχετε φαγωμαρα στο σπιτι η στο εργασιακο σας περιβαλλον.
Σκηνη....σημαινει οτι μπορει να γινει ενα ταξιδι, αλλα και οτι εχουμε την αναγκη να κρατησουμε κατι μυστικο,η να κρυψουμε την  αληθεια για κατι.
Σφηκα....σημαινει οτι εχουμε συναισθηματικα προβληματα.
Σπιτι.... σημαινει οτι θα εχετε καποια επιτυχια μεσα στο σπιτι σας.
Στρουθοκαμηλος.....σημαινει οτι θα κανετε ταξιδι αλλα και οτι δεν βλεπετε την αληθεια για καποια πραγματα.
Συννεφα.... σημαινει οτι ερχονται προβληματα και απογοητευσεις.
Τσεκουρι.... σημαινει δυσκολιες και προβληματα αλλα αν ειναι ομως κοντα στο χειλος του φλιτζανιου σημαινει οτι θα βγειτε συντομα απο τα ζορια.
Τριγωνο.... σημαινει κατι απροσμενο, η κατι απροσδοκητο.
Τριανταφυλλο.... σημαινει δημιουργια,  το ανθος της ζωης και ερωτας υγεια και ευτυχια φυσικα.
Τροχος.... σημαινει καλη τυχη, αλλα αν ειναι σπασμενος σημαινει απογοητευσεις.
Τραπεζι....σημαινει οτι θα εχετε κοινωνικες συναντησεις.
Τσουγκρανα.... σημαινει οτι πρεπει να φροντισετε καποια πραγματα λεπτομερως και πρεπει να δειτε σχολαστικα καποια πραγματα για το μελλον σας.
Tυμπανο.... σημαινει οτι καποιο σκανδαλο θα συμβει μεσα στο οικειο περιβαλλον σας.
Τριποδσς.... σημαινει οτι καποιος σας ζηλευει και προσπαθει να σς βλαψει ομως στο τελος θα καταφερετε να αποφυγετε τισ κακες τιυ προθεσεις...ομως θα κουραστειτε γιυτο θα χρειαστει πολυ μεγαλη υπομονη ισως και ασκηση βιας απο μερους σας
Φλυτζανι.... σημαινει οτι θα σας ανταμειψουν για κατι η θα ερθει μια κληρονομια.
Φακελος.... σημαινει οτι θα εχετε ενα μυνημα απο καπου ευχαριστο η και δυσαρεστο.
Φραχτης.... σημαινει οτι εχετε περιορισμους σε κατι αλλα και οτι υπαρχουν και καποια εμποδια και δυσκολιες που πρεπει να ξεπεραστουν.
Φωτια.... σημαινει οτι θα πετυχετε πολυ μεγαλα κατορθωματα.
Φρουτα.... σημαινει οτι καποιες προσπαθειες σας θα καρποφορησουν και θα εχετε ευημερια.
Φοινικας.... σημαινει εντιμοτητα και οτι θα εχεχετε επιτυχια.
Φυλλο.... σημαινει νεα ζωη,χαρα και ευτυχια.
Φιδι....σημαινει σοφια και αν φαινεται σε κινηση  φανερωνει οτι εχετε εχθρους που προσπαθουν και να σας συκοφαντησουν και να σας βλαψουν αισθηματικα οικονομικα και κοινωνικα σας πραγματα.Και απαιτειται μεγαλη προσοχη ωστε να βρειτε και να απομακρυνετε απο κοντα σας αυτο το προσωπο. Αλλα μπορει να ειναι και ενας συναισθηματικος τραματισμος η ερωτικη περιπετεια.
Φτερουγιες.... σημαινει οτι θα εχετε επικοινωνια με καποιον η θα εχετε καποιο μυνημα.
Χερι.... σημαινει φιλια, ενω αν ειναι κλειστο σημαινει οτι εχετε εχθρους να προσεχετε.
Χελωνα.... σημαινει οτι θα δεχτειτε καποια αρνητικη κρητικη για αυτα που πρατετε.
Χταποδι.... σημαινει κινδυνο, η τον αριθμο οκτω.
Χαρταετος.... σημαινει οτι οι επιθυμιες σας θα γινουν πραγματικοτητα και θα απαλλαγειτε απο τα αγχη που σας κυριεουν η οτι θα κανετε ενα ταξιδι.
Ψαλιδι.... σημαινει διαχωρισμος,δηλαδη καυγαδες μεχρι και χωρισμος.
Ψαρι.... σημαινει δημιουργια καλοτυχια.

42 σχόλια:

  1. σημερα που επινα καφε νες μου εμφανιστηκε στο χειλος του φλιτζανιου μια καρδια!! εμεινα σοκαρισμενη!! μετραει το οτι ηταν καφες νες και αν ναι τι μπορει να σημαινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαααααχαααα...εμμμ! Σημαινει οτι οτι μαλλον αγαπας πιο πολυ τον νες απο τον ελληνικο καφε ;)

      Διαγραφή
  2. Μπορείτε να μου πείτε το σύμβολο δ,δηλαδή σαν το γράμμα δέλτα το μικρό, τι σημαίνει στο φλιτζάνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σας ειδα στο φλιτζανι μου οτι ητανε μια κυρια κι διπλα πρεπει ναημουνα εγω κι ημουνα εγκυος στο φλιτζανι κιη κυρια ηαλλη χαιδευε την κοιλιΑ κι πανω απο το κεφαλι της ποιο περα κοντα της ητανετο γραμμα Σ,τι σημαιναι?υπηρχε κι καρδια κι πολυ ποιο περα κι το κατακάθι ειχε κστω στο πατω κατι σαν ρόδι σαν κανατα τι σημαινει?

      Διαγραφή
  3. Εφανιστικε μια γυναικα φενετε να ειναι ι μητερα εκινου π με ενδιαφερει πισο της 1 νιφι χωρις πεπλο ενα φιδι π σερνει 2 δαχτιλιδια και το αρχικο εκινου π αγαπω .... τι σιμαινει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σημαίνει το λυχνάρι; πέταλο; και στρογγυλό με μια τέλεια μέσα; ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σώμα χωρίς κεφάλι σάς παρακαλώ. στό χείλος του φλυτζανιού έλειπε τό κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι σημαινουν οι μικροι κυκλοι ...μικρες φουσκαλιτσες στα τοιχωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σας σήμερα ήπια έναν καφέ και μια γυναίκα ήθελε να μου πει το φλιτζάνι μόλις το πήρε στα χέρια της είδε ότι υπάρχε το σύμβολο του φερετρου είναι αυτό που φαντάζομαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άτομο της οικογένειας έχει οικονομικα προβλήματα καιέχει δυσκολίες.

      Διαγραφή
  9. Γεια σας μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει Σταυρός δίπλα σε πρόσωπο και στον πάτο και στο χείλος του φλιτζανιου εγώ για καλό το διεγνωσα αλλα επηδει ήταν τόσο έντονο και δύο φορές θα ήθελα και τη γνώμη σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι είναι οταν 2 φιγούρες στην σειρά πηγαίνουν αντικριστά προς άλλη μία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2 σταυροί σε φλιτζάνι τι σημαίνει? Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mou vgike to kefali tou xristou sto kafe .kai den vriskw pouthena ti simasia exis xeri kapia n m pi evxaristw xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το γραμμα F αγγλικά τι σημαίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως είναι η απάντηση από κάποιο οργανισμό με αυτό το γράμμα ή ειδήσεις από αυτό το γράμμα.

      Διαγραφή
  14. τι σημαίνουν αν δεις σύμβολα έξω από το φλιτζάνι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρόσφατα χώρισα και σήμερα που γύρισα το φλιτζάνι, ήταν παντού το αρχικό του. Παντού. Επίσης είδα καρδιές και τον αριθμούς 2,3,8. Λίγη βοήθεια παρακαλώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γυναικα ορθια με τα ποιδα ανοικτα, αναμεσα τους ενας καλοσχηματισμενος σταυρος. Η γυναικα στεκεται πανω σε λοφο με αναγλυφο το κεφαλι σκυλου (που κοιταζει δεξια). ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Mou efanistike sto potiri o xristos stauromenos ti theli na m pei??efxaristw poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γειά σας εμφανίστηκε στο ποτήρι το Γράμμα α κ και μ τι σημαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συνεχειαβλεπω πρόσωπα που αναγνωρίζω είναι εχθροί μέσα σε καμπύλες γραμμές.Τι είναι οι καμπύλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχει πολλές καμπύλες, μπορεί να είναι φίδι, οπότε σημαίνει δύο πράγματα:
      Α) αυτό το πρόσωπο έχει κάποιον κακό άνθρωπο δίπλα του, που θέλει να του κάνει κακό
      Β) ότι ο ίδιος αυτός άνθρωπος είναι το "φίδι" στη δικιά σου ζωή.
      Όταν λες τον καφέ, στην ουσία επικοινωνείς με το σύμπαν, οπότε η σωστή απάντηση από αυτές τις δύο κρύβεται μέσα σου. Η διαίσθηση σε αυτά τα πράγματα παίζει μεγαλύτερο ρόλο από τον συμβολισμό, απλώς κάποια πράγματα έχουν γραφτεί εδώ διότι παρατηρήθηκαν κοινά σημεία. Για αυτό, αυτό πρέπει να το έχεις σαν οδηγό, σαν "γλωσσάρι", και όχι σαν το βιβλίο ολόκληρο. Ελπίζω πραγματικά να βοήθησα, έστω και με μια χρονική καθυστέρηση.

      Διαγραφή
  20. Καλημέρα ,τι σημαίνει μιση καρδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποια σύμβολα είναι ποιο ευπιστα, όταν έχουμε γυρίσει το φλυτζάνι ή αυτά που βγαίνουν από μόνα τους καθώς αδειάζει κ είναι στην πάνω μεριά του φλυτζανιου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε περίπτωση που δε γνωρίζει κάποιος να το "γυρίζει" γιατί έχει συγκεκριμένο τρόπο, γίνεται με αυτό που είπατε ότι έχει σχηματιστεί στην τελευταία γουλιά

      Διαγραφή
  22. καλημέρα μου βγήκε στο φλιτζάνι μια καρφιά και πάνω ένας σταυρος τι σημαίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μου βγήκε σκοτεινό το φλιτζάνι και είχα και ένα μαύρο στεφάνι και στην μέση είχε το γράμμα Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Πελεκάνος τι σημαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάνω στον καφέ σήμερα έκανε μια εικόνα μια γυναίκα να κρατάει μια γλάστρα με ένα μικρό δέντρο τι να είναι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δ μεγάλο σαν τρίγωνο και δίπλα σύμβολο του ταύρου και πιο δίπλα Μ με ανοιχτόχρωμη σκιά και ρνα άλογο καμαρωτό υι είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπερα.. Μηπως γνωριζετε για τον Ιπποκαμπο σε φλιτζανι τι μπορεί σημαινει?;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μου διάβασαν τον καφέ και εμφανίστηκε ένα ανδρικό γεννητικό όργανο, αυτο τι σημαίνει ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γεια σας. Εμένα στο φλυτζάνι μου είδαν ένα δέντρο με καρπούς. Επίσης δυο με τρεις καρδιές. Στον πατο βγήκε ήλιος. Τι σημαίνουν αυτά τα συμβολα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Άνθρωπος που πέφτει από ψηλά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή