Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΣΧΗΜΑΤΑ


Τελειες..... σημαινουν και καλη τυχη και ευννοια σε ολους τους τομεις.
Κυκλοι μεγαλοι.... σημαινουν το τελος μια υποθεσης που μας απασχολουσε καιρο και πολυ.
Κυκλοι μικροι... σημαινουν οτι θα εχουμε νεα και ειδησεις και φανερωνουν οτι θα υπαρχει επιτυχια σε οτι και αν κανουμε στο μελλον και αν ειναι πολλοι οτι θα αποκτησετε καινουριους φιλους και πολλα χρηματα.
Ευθειες γραμμες.... σημαινουν οτι θα εχουμε αποφασιστικοτητα σε καποια θεματα η ταξιδι και δρομο για μια υποθεση. και οτι θα ειναι ευχαριστος και η υποθεση θα εχει και καλο τελος.
Ευθειες γραμμες που διακοπτονται...  σημαινουν αρρωστια η καποιο ταξιδι με εμποδια. αν οι διακοπες ειναι μεγαλες τοσο μεγαλυτερη η αρρωστια και το ταξιδι πιο δυσκολο με περισσοτερα εμποδια.
Τριγωνα.... σημαινουν οτι ενω καποια πραγματα δεν μας πηγαιναν καλα ερχεται απροσμενη ευννοια και τυχη δηλαδη ισοδυναμουν με το καλο καρμα. κυριως σε οικονομικα ζητηματα.
α)αν ειναι πολλα τριγωνα πιο πολλα απο ενα επιτυχια στον αισθηματικο κοινωνικο και οικονομικο τομεα!
β)αν σχηματιζεται ενας κυκλος απο τριγωνα τοτε ενα ανελπιστο γεγονος θα συμβει και οχι καλο!
Τετραγωνα.... σημαινουν οτι πρεπει να βαλουμε καποια ορια και περιορισμους σε καποια θεματα δηλαδη σας επισημαινουν να φανειτε προσεκτικοι και οτι χαρη στο μετρο συντομα θα ευτυχισετε και θα ευχαριστηθειτε συναισθηματικα. το προσωπο που αγαπατε τωρα η θα γνωρισετε συντομα και θα το αγαπησετε θα εχει ακριβως οτι εσεις περιμενετε.
Κυματιστες γραμμες.... σημαινουν οτι ερχονται δυσκολιες.
Καμπυλες γραμμες.... σημαινει οτι εχετε καποιο φιλο που ενω εσεις ειστε ειλικρινης στη φιλια του αυτος δεν ειναι...σας ζηλευει και υπαρχει φοβος να σας κανει καποιο κακο.
Καμπυλες γραμμες διακεκομμενες....  σημανουν οτι εχετε πολλους κακους φιλους οσα ειναι και τα κομματακια της καμπυλης. και οτι προσωπα αυτα μπορει να ειναι και συγγενικα.
Αριθμοι.... σημαινουν παντα χρονο, συνηθως μερες, εβδομαδες, η χρονια.
Σχημα Η....  σημαινει προαγγελια ενος σοβαρου γεγονοτος,δηλαδη μια ασχημη αρρωστια ,ενα ξαφνικο ατυχημα,η και κινδυνο για την ιδια μας τη ζωη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου